ByNelly - "all handmade" gehaakt

ByNelly

Onderdeel van Gooi het op Reclame

  • KvK nummer: 66973961
  • BIC code: KNABNL2H
  • IBAN: NL63 KNAB 0256 8806 70
  • BTW nummer: 015420437B01 

Correspondentieadres:

ByNelly Wintergroen 24
1273 TK Huizen
info@bynelly.nl
 

AlgemeenOp al onze leveringen en diensten aan consumenten zijn deze voorwaarden en het Nederlands recht van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling, gaat men automatisch akkoord met deze ‘Algemene Voorwaarden – consument’.

Totstandkoming van de overeenkomst

De (koop)overeenkomst komt tot stand indien door klant een bestelling bij ByNelly wordt geplaatst en deze bestelling door ByNelly digitaal wordt bevestigd (orderbevestiging per e-mail).

Prijzen en kosten

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk- en zetfouten is ByNelly niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Betaling

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de bijbehorende kosten. Je kunt direct en online middels iDEAL (NL) , Bancontact (BE), Giropay etc. betalen. De levertijd vangt aan op het moment dat ByNelly de betaling heeft ontvangen. Op het moment dat ByNelly binnen 5 dagen geen betaling heeft ontvangen, is zij gerechtigd om de koopovereenkomst buitengerechtelijk te ontbinden, zonder enig recht van de klant op schadevergoeding. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de alternatieven te bespreken. De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden

Voor verzending rekenen we de standaard verzendkosten zoals gehanteerd door PostNL,DpD  of DHL. Als plaats van levering geldt het adres dat jij bij verzendadres kenbaar hebt gemaakt. Alle pakketten zijn (behalve brievenbuspakje) voorzien van track & trace.
Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van het bezorg schema van PostNL,DpD of DHL. Op maandag worden geen pakketten bezorgd.  Bestellingen binnen Nederland moeten uiterlijk 14 werkdagen na bestelling bij de consument geleverd worden. Wanneer dit niet gebeurt, kan de consument desgewenst de koop ongedaan maken.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL/DpD/DHL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. ByNelly is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL/DpD/DHL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Retourneren

Indien de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Retourzendingen dienen vooraf via e-mail (info@bynelly.nl) kenbaar gemaakt te worden.
Vermeld in de e-mail in ieder geval:

  • naam
  • ordernummer
  • product
  • reden van retour

Uiteraard gaan we ervan uit dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren als deze beschadigd, incompleet of gebruikt terug komen. Als we het product wel in goede staat hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op je bankrekening. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor jouw rekening en jouw risico. De retourzending moet altijd voldoende gefrankeerd zijn, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Overmacht

ByNelly is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval, maar niet uitsluitend, verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij ByNelly en transportstagnatie.

Privacy

Wij geven geen persoonsgegevens van jou door aan derden zonder toestemming. We gebruiken de gegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en nemen ze op in ons klantenbestand teneinde verkoop- of promotie gerichte mailings te versturen.

Klachten

Mocht je een klacht of suggestie hebben dan kun je een email sturen naar info@bynelly.nl. De klacht nemen we uiteraard zo snel mogelijk in behandeling en we zullen je binnen 10 werkdagen een uitvoerig antwoord met oplossing toe sturen. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Intellectueel eigendom

De informatie op de ByNelly website is beschermd met copyright. Het is illegaal om enige informatie (tekst en beeld) van de website te kopiëren, gebruiken of verspreiden zonder geschreven toestemming van ByNelly.©  ByNelly All rights reserved — versie 31 augustus 2022

Bezoeken: 13